EN | MY

Sarawak State Library

Read.Innovate.Excel

BACAAN BERSAMA PEMIMPIN SARAWAK @ DARO

Start Date
20 Jul 2022
End Date
20 Jul 2022
Time
9:00AM - 5:00PM
Venue
Dewan Masyarakat Daro
Details of Event

Salam Sejahtera warga Daro!

Jom sertai kami dalam Program Bacaan Bersama Pemimpin Sarawak yang akan diadakan bersama YB Encik Safiee bin Ahmad, ADUN N.43 Daro pada ketetapan berikut:

Tarikh: 20 Julai 2022, Rabu
Masa: 9:00 pagi
Tempat: Dewan Masyarakat Daro

Program Bacaan Bersama Pemimpin ini adalah merupakan salah satu program galakan membaca bagi mempromosikan minat membaca dalam kalangan masyarakat di Negeri Sarawak. Jemputan kepada Yang Berhormat ini merupakan inisiatif Pustaka untuk menjadikan pemimpin sebagai ikon membaca di samping berkongsi pengetahuan dan maklumat kepada masyarakat melalui pembacaan.

Pada sebelah petang pula, bermula dari pukul 1.00 sehingga 5.00, Pustaka Negeri Sarawak akan mengadakan pelbagai aktiviti menarik seperti promosi keahlian baharu perpustakaan, promosi Reading Seeds, aktiviti STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) dan banyak lagi.

Masyarakat setempat Daro adalah dijemput hadir untuk bersama-sama bagi memeriahkan lagi program ini.

Sebarang pertanyaan sila hubungi Fiona Ravia atau Nurrul Azzila di talian 082-442000 (samb. 217) atau emel fionarav@sarawak.gov.my / nurrul@sarawak.gov.my atau layari laman web rasmi Pustaka Negeri Sarawak di www.pustaka-sarawak.com.

Event Statistics / Statistik Aktiviti

There were no participants signed up online for this event.